Aidosti asiantuntevaa palvelua

 

Parkanon Puupiste perustettiin vuonna 2010 yrittäjä Vesa Lehtosen vahvan puualan osaamisen perustalle. Avajaisista alkaen tavoitteena oli luoda palveleva myymälä, jossa on helppo asioida ja jonne on mukava tulla uudelleen. Asiantunteva, ystävällinen ja nopea palvelu, monipuolinen valikoima, isot piha-alueet ja läpiajettavat noutohallit ovat osa tätä tavoitetta.

Tällä hetkellä Puupisteen valikoimiin kuuluu monipuolisen puu- ja levytavaravalikoiman lisäksi kattava edustus myös muita rakennustuotteita, kuten kattopellit ja Icopal kattohuovat.

Kuuluminen Isojoen Konehallin IKH -ketjuun takaa monipuolisen valikoiman ja kilpailukykyiset hinnat myös työkaluille, työvaatteille, hydrauliikkatuotteille, akuille, suojaimille, traktorin varaosille ja maatalousrenkaille jne. Myös Kekkilän puutarhatuotteet, Lakan Betonin pihakivet, Jykevä perälevyt ja IKH peräkärryt löydät meiltä.

Vuonna 2021 Parkanon Yrittäjät valitsi Puupisteen Vuoden Yrittäjäksi, perusteina mainittiin erinomainen palvelu, yritystoiminnan kasvu ja tulos sekä niiden myötä myös työllistäminen. Myös IKH-ketju on palkinnut Puupisteen mm. Vuoden kumppanuusliikkeenä.

Kaikki tämä ja paljon muuta asiantuntevalla ja ystävällisellä palvelulla, toimivista tiloistamme. Tervetuloa!